Onze praktijk is op afstand open!

UPDATE CORONA 24 maart 2020

Fysiotherapeutische zorg leveren wij volgens aangescherpte richtlijnen van RIVM telefonisch. Dit kan ook via een videoconsult. Beiden vormen worden als u aanvullend verzekerd bent door de zorgverzekeraar vergoed.

U kunt de praktijk bereiken zoals u gewend bent. De receptie wordt bemand tussen 8.00 uur en 17.00 uur. Een afspraak voor een intake zal altijd via de telefoon of met beeldbellen ingepland worden.

Onze fysiotherapeuten nemen ruim de tijd, net als bij een persoonlijke afspraak op de praktijk, om samen met u te bepalen wat de beste vorm van begeleiding is. Ze werken hard aan diverse materialen om u te ondersteunen.

Acute beweegzorg
Het kan voorkomen dat iemand zodanig ernstige klachten heeft dat het risico op restschade voor het lichamelijk functioneren te groot is. In die situatie is het mogelijk dat face-to-face behandeling nodig is. Hierbij kan geen 1,5 meter afstand worden gehouden. Vanuit de op 23 maart 2020 aangescherpte regels vanuit de overheid, mogen wij uitsluitend met persoonlijke beschermingsmiddelen overgaan tot een face-to-face contact.

Op afstand zorgen voor elkaar
We realiseren ons dat dit beleid bij sommige mensen tot teleurstelling kan leiden. Helaas kunnen de gevolgen van het opdoen van het corona-virus zeer ernstig zijn en daarom dragen we bij waar we kunnen om besmettingen zoveel mogelijk in te dammen.

Vanaf deze plek wensen we een ieder veel sterkte.
Blijf gezond, blijf in beweging.

Deze maatregelen zijn in ieder geval van kracht tot 6 april 2020

Mocht de actuele situatie wijzigen en wij ten gevolge hiervan andere maatregelen moeten treffen dan informeren we via onze Facebookpagina en/of  fysiotherapiemsc.nl hierover. Wij hopen op uw begrip hiervoor.

Mocht u nog vragen hebben, dan verwijzen wij u graag naar de website van de Rijksoverheid of het RIVM

aaAA