KWALITEIT EN DESKUNDIGHEIDSBEVORDERING HOOG IN HET VAANDEL

Voor Fysiotherapie MSC Wingbermühle | Bol zijn kwaliteit en deskundigheidsbevordering een absolute voorwaarde.
Al onze therapeuten voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Om de kwaliteit van onze zorg te waarborgen zijn wij aangesloten bij het Keurmerk Fysiotherapie.
Door intervisie en supervisie intern, en door onafhankelijke audits extern is ons zorgproces transparant en toetsbaar. Al jaren zijn we in het bezit van het predicaat Topzorgpraktijk en Pluspraktijk, en met het Plus audit certificaat van HealthCare Auditing (HCA) voldoen we aan de hoogste internationale standaard in de gezondheidszorg.

Uit spiegelinformatie van zorgverzekeraars blijkt onze doelmatige fysiotherapeutische zorg in kwaliteit en in aantal behandelingen: onze cliënten hebben in vergelijking met andere praktijken, gemiddeld twee behandelingen per indicatie minder nodig.

Uw gegevens worden vastgelegd in ons computersysteem conform de Algemene Verordening Gegevensbescherming en beschreven in ons Privacyreglement.

 

 Keurmerk FysiotherapieHet Keurmerk Fysiotherapie is een door zorgverzekeraars erkend register in de Fysiotherapie dat staat voor kwaliteit, transparantie en een hoge patiënttevredenheid.
Alleen praktijken die hoger dan een 8 scoren op patiënt tevredenheid kunnen zich aansluiten. Verder werken wij als Keurmerk fysiotherapeut voortdurend aan onze kwaliteit. 

claudicationet logoOndergebracht bij Chronisch ZorgNet: een geïntegreerd zorgnetwerk dat patiënten, oefen- en fysiotherapeuten, huisartsen en vaatchirurgen met elkaar in contact brengt. We streven naar transparante en hoogwaardige zorg voor alle patiënten met perifeer arterieel vaatlijden in Nederland. 

 

topzorgAls TopZorgpraktijk voldoen we aan strenge kwaliteitseisen. U kunt rekenen op: een hoge kwaliteit van de behandeling, ruime openingstijden, bovengemiddelde klanttevredenheid en extra diensten, zoals beweegprogramma's.


plus blauw 160PlusPraktijken als wij gaan een stapje verder in zorg en dienstverlening dan de kwaliteitseisen van de eigen beroepsvereniging voorschrijven.

  

SNRDHet Schouder Netwerk Rotterdam Drechtsteden is een groep fysiotherapeuten met meer kennis over het schoudergewricht. Als lid van SNRD hebben we extra verplichte cursussen gevolgd. We werken volgens de laatste wetenschappelijke inzichten, volgen de wetenschappelijke literatuur op de voet en wisselen onderling kennis uit.

 

ParkinsonNet

ParkinsonNet is een landelijk netwerk van zorgverleners die gespecialiseerd zijn in het behandelen en begeleiden van patiënten met de ziekte van Parkinson.

 

NVMT logoDe Nederlandse Vereniging voor Manuele Therapie (NVMT) is al ruim 30 jaar de beroepsvereniging voor manueel therapeuten in Nederland. De NVMT is erkend door de landelijke beroepsorganisatie Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie. Al onze manueel therapeuten zijn lid van de NVMT.

 

KNGF logo

Het Koninklijk Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF) heeft als doel om de voorwaarden te scheppen waardoor fysiotherapeutische zorg van goede kwaliteit gerealiseerd wordt, die toegankelijk is voor de gehele Nederlandse bevolking, met erkenning van de professionele deskundigheid van de fysiotherapeut.

 

bigAl onze therapeuten zijn geregistreerd in het BIG-register (Beroepsbeoefenaren in de Indivudele Gezondheiszorg).

 

 

hcaplusaudit
De Plus audit van HCA heeft als doel inzicht te geven in de kwaliteit van processen, producten en diensten rondom de fysiotherapie.

 

 

Fysiotopics logo versie 1.1FysioTopics is een kwaliteitsvereniging van samenwerkende fysiotherapiepraktijken. Praktijken die staan voor de beste zorg voor hun patiënten en die zich continu inzetten voor verbetering. Dit doen we door zorgplannen te ontwikkelen die u al patiënt daadwerkelijk verder helpen.

 

 

 

aaAA