Fysiotherapeut gezocht

Voor onze praktijk met twee vestigingen in Krimpen aan den IJssel en een vestiging in Capelle aan den IJssel, zijn wij per direct op zoek naar een enthousiaste fysiotherapeut.

 

 •  Wij bieden een fulltime dienstverband in een sfeervolle praktijk

 • Een tijdelijk contract met uitzicht op een vast contract

 • De werkdagen en werktijden zijn in overleg

 • Je behandelt patiënten 1 op 1 in de behandelkamer of in de oefenzaal en je begeleidt

  groepen in de oefenzaal

 • Je bent flexibel en een teamspeler

 • Je komt in een goed draaiend team terecht en je ontvangt een prima salaris

  Fysiotherapie MSC Wingbermühle | Bol streeft ernaar om zo snel mogelijk het beste resultaat te bereiken èn de tevredenheid voor onze cliënten uit de Krimpenerwaard, Capelle aan den IJssel, Nieuwerkerk aan den IJssel, Rotterdam en daarbuiten. De cliënt staat centraal in onze dynamische en innoverende praktijk.

  We werken samen met de huisartsen en medisch specialisten in de regio en zijn sinds vele jaren Pluspraktijk en TopZorgpraktijk.

  Ben je enthousiast geworden? Richt je sollicitatie aan Erwin Bol en stuur je CV en motivatiebrief ovv sollicitatie naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Fysiotherapie MSC Capelle gaat verhuizen

Fysiotherapie MSC Capelle verhuist

De Belbus in Krimpen rijdt weer

Vanaf 1 maart rijden de bussen van Belbus Krimpen weer volgens de dienstregeling.
De Belbus rijdt in Krimpen aan den IJssel en is alleen bestemd voor leden. Wie lid wil worden kan contact opnemen met op maandag tot en met vrijdag van 9-16 uur via 0180-513030. 

Meer informatie? Kijk op Belbus Krimpen

Beperkte maatregelen

Fysiotherapie is een (para)medisch beroep

Fysiotherapie valt onder medisch contact beroep en is geen ‘gewoon’ contact beroep. We leveren fysiotherapeutische zorg volgens richtlijnen van RIVM. We zijn een primair aanspreekpunt voor houding- en beweging gerelateerde zorg, zodat huisartsen en ziekenhuizen niet nog meer worden belast.

Lees meer...

FYSIOTHERAPIE NA CORONA HELPT

Heeft u corona (Covid-19) gehad en heeft u nog klachten? Fysiotherapie kan helpen bij het herstel. 

Met een verwijzing van de huisarts of specialist kunt u bij ons terecht voor revalidatie. We werken als het nodig is samen met andere disciplines (logopedie, ergotherapie, diëtetiek).

Om aanspraak te maken op vergoeding vanuit de basisverzekering moet u toestemming geven dat gegevens worden gebruikt voor landelijke wetenschappelijk onderzoek m.b.t. COVID-19.

Uw fysiotherapeut zal hiernaar vragen.

 

Belbus rijdt niet. Bel 0180-51 75 90 voor Krimpenwijzer

Komt u met de Belbus naar onze praktijk? Let op! De Belbus rijdt tijdelijk niet vanwege Corona.
Wilt u toch vervoer? Bel KrimpenWijzer via 0180-51 75 90. KrimpenWijzer zorgt voor een tijdelijke vervoersoplossing voor de duur dat de Belbus niet rijdt.
Zij helpen u verder.
We zijn alle vrijwilligers van de Belbus dankbaar voor hun inzet en enthousiasme waarmee zij altijd zoveel Krimpenaren van A naar B en naar onze praktijk brengen. Een begrijpelijk besluit dat de stichting Belbus Krimpen moest nemen om de dienstverlening stop te zetten. Vooralsnog rijdt de Belbus niet van maandag 25 januari tot en met maandag 1 maart.
Kijk voor meer informatie op: https://www.belbus-krimpen.nl/

Mondkapje in de praktijk

Tijdens de lockdown blijft onze praktijk open. U kunt als u zich fit voelt bij ons terecht voor fysiotherapeutische zorg.
Uit voorzorg dragen onze fysiotherapeuten een mondkapje bij behandeling binnen 1,5 meter. Wij vragen cliënten om ook een mondkapje te dragen.
Met deze maatregel willen we zowel onze cliënten en onszelf zoveel mogelijk beschermen tegen het weer oprukkend coronavirus.

Lees meer...

aaAA