IK HEB RUGPIJN

Rugpijn is iets waar iedereen weleens last van heeft of mee te maken krijgt. Van een lichte irritante pijn tot pijn waardoor bewegen bijna onmogelijk wordt. Rugpijn is vaak hardnekkig van aard. Alledaagse bezigheden gaan steeds lastiger en zijn pijnlijk door een constante pijn in uw rug.

Om snel van de pijn af te komen, is de juiste behandeling van uw rugpijn belangrijk. U kunt dan weer pijnvrij bewegen en uw dagelijkse activiteiten oppakken. Daarnaast is duurzaam en blijvend herstel van belang, want in veel gevallen is het een terugkerend probleem. De behandeling is erop gericht om uw pijn weg te nemen en om zo veel mogelijk te voorkomen dat u in de toekomst opnieuw last krijgt.

Ons behandelprogramma is opgesteld volgens de laatste inzichten en richtlijnen op het gebied van de behandeling van rugpijn, en biedt u de best mogelijke zorg voor uw rug.
Dit programma bestaat uit een combinatie van persoonlijke behandelingen en groepstrainingen. De behandeling is toegesneden op de ernst en hevigheid van de rugpijn en biedt u de beste garantie op een snel, effectief en duurzaam herstel.
Onze praktijk nam gedurende twee jaar deel aan een grootschalig onderzoek naar lage rugpijn (N = 11.000). De resultaten laten zien dat onze aanpak werkt: 87,9% van de patiënten is na behandeling volledig hersteld of veel verbeterd en 92,2% is absoluut of zeer tevreden.

U kunt terecht bij Niels Schouten, Bas de Vos, Jeanine van der Grijn, Erwin Bol, Roel Wingbermühle, Vincent Lissenburg en Robin Dekker.

 

Fysiotherapie MSC NielsFysiotherapie MSC BasFysiotherapie MSC JeanineFysiotherapie MSC ErwinFysiotherapie MSC RoelFysiotherapie MSC VincentFysiotherapie MSC. Robin Dekker jpg