IK WIL FYSIOTHERAPIE

De fysiotherapeut kan u helpen als u problemen heeft op het gebied van het bewegend functioneren.
Jaarlijks gaan veel mensen, jong en oud, naar de fysiotherapeut omdat ze klachten hebben vanwege hun houding of omdat een beweging problemen oplevert. Het kan gaan om sportblessures, klachten opgedaan tijdens het werk, klachten vanwege een ongeval of ziekte, een verkeerde beweging of eenvoudigweg omdat het lichaam ouder wordt.
Onze therapeuten adviseren, behandelen en begeleiden u zodat u snel weer zo goed mogelijk uw dagelijks leven kunt voortzetten. Bij een intake met een gedegen anamnese en lichamelijk onderzoek analyseren wij uw klachten. Vervolgens wordt een behandelplan met u afgesproken.

De resultaten en effecten worden regelmatig geëvalueerd. Hiermee controleren wij in hoeverre de gestelde behandeldoelen behaald zijn, of bijstelling van behandelplan nodig is en hoe tevreden u bent.
Door deze werkwijze kunnen we onnodige extra behandelingen voorkomen.

De opleiding tot fysiotherapeut is een vierjarige HBO bachelor opleiding en in september 2015 start in Nederland de eerste universitaire opleiding fysiotherapie.

Wij houden onze kennis en kunde actueel door nascholingstrajecten en workshops binnen en buiten de praktijk. Al onze fysiotherapeuten zijn opgenomen het BIG-register.

Het is goed en transparant ook anderen te laten oordelen over onze kwaliteit. Wij laten de kwaliteit van de praktijk toetsen door externe audit bureau's. Hiermee hebben we als een van de eersten de status van Pluspraktijk en TopZorgpraktijk bereikt en zijn in staat dit al vele jaren te continueren.
Voor fysiotherapie kunt u in onze praktijk terecht bij Niels Schouten, Bas de Vos, Jeanine van der Grijn, Erwin Bol, Roel Wingbermühle, Vincent Lissenburg en Robin Dekker.

 

Fysiotherapie MSC NielsFysiotherapie MSC BasFysiotherapie MSC JeanineFysiotherapie MSC ErwinFysiotherapie MSC RoelFysiotherapie MSC VincentFysiotherapie MSC. Robin Dekker jpg